• 1397/12/23 - 12:02
  • تعداد بازدید : 621
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آماده باش اداره کل دامپزشکی استان اردبیل با ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار در ایام عید سعید نوروز

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل اعلام کرد: به منظور جلوگیری از هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ، 15 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی متشکل از 25 پرسنل فنی و متخصص در ایام عید سعید نوروز به حال آماده باش هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل اعلام کرد:  به منظور جلوگیری از هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ،  15 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی متشکل از 25 پرسنل فنی و متخصص در ایام عید سعید نوروز به حال آماده باش هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ؛ دکتر صادق صالحی از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در این ایام خبر داد و افزود :  این طرح با هدف به حداقل رساندن شیوع بیماریهای مشترک ، ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و اطمینان شهروندان از سلامت فرآورده های خام دامی همزمان با سراسر کشور در استان اردبیل انجام خواهد شد.

این مقام مسئول اظهار کرد: در این طرح ، عملیات بازدید از تمامی مراکز تولید ، توزیع و استحصال فرآورده های خام دامی اعم از کشتارگاههای دام و طیور ، مراکز و کارگاههای بسته بندی گوشت و آلایش دامی ، خودروهای ویژه حمل اینگونه فرآورده ها ، سردخانه های نگهداری ، قصابیها ، مرغ و ماهی فروشیها ، رستورانها و اماکنی که از فرآورده های خام دامی استفاده می کنند در سطح استان تشدید خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه اکیپهای بازرسی بهداشتی فرآورده های خام دامی از 25 اسفند ماه لغایت 17 فروردین ماه سال آینده در دو شیفت کاری صبح و عصر فعالیت می نمایند از تشکیل ستاد نظارت در مرکز استان و ستاد نظارت در ادارات دامپزشکی شهرستانها به منظور اجرای دقیق برنامه های نظارتی و عملیاتی با بهره گیری از کلیه امکانات و تجهیزات در استان خبر داد.

دکتر صالحی در اجرای بهتر این طرح از مردم به عنوان ناظران و همیاران بازرسان بهداشتی دامپزشکی نام برد و افزود : از کلیه همشهریان انتظار می رود گوشت قرمز و سفید و آلایش خوراکی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید به مهر بهداشتی  و نیز به مشخصات مندرج در روی بسته بندی لاشه و نیز لیبل هایی که در قسمت ران لاشه ها با تاریخ تولید ، انقضاء و مشخصات دام ذبح شده نصب می شود دقت کافی مبذول فرمایند و به هنگام خرید مرغ و آلایش خوراکی دامی به تاریخ تولید و انقضاء محصول حتماً توجه فرمایند.

مدیرکل دامپزشکی استان با یادآوری اینکه هیچ اغماض و چشم پوشی در تخلفات بهداشتی حوزه سلامت و امنیت غذایی جامعه پذیرفتنی نیست ازمردم خواست درصورت مشاهده تخلف دراین حوزه مراتب را در مرکز استان با شماره تلفن 33394800 در شهرستانها به ادارات دامپزشکی شهرستانها گزارش نمایند تا برخوردهای قانونی لازم با متخلفین صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 7648
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه