• 1396/12/22 - 12:00
  • تعداد بازدید : 140
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز تشدید می شود:دامپزشکی اردبیل با ساماندهی 12 اکیپ به حال آماده باش است

همزمان با ایام نوروز و با توجه به افزایش تقاضا برای تأمین فرآورده های خام دامی و نیز ورود میهمانان و مسافران نورزی ، طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی با ساماندهی 12 اکیپ ثابت و سیار در قالب 25 پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی بهداشتی از 26 اسفند تا 15 فروردین سال آینده اجراء می شود.



به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی ؛   مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود:  با توجه به حساسیت وظایف دامپزشکی در جهت ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و تأمین فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی این اداره کل با تعامل و همکاری سایر دستگاههای اجرائی استان منجمله ائمه جمعه و جماعات ، استانداری ، فرمانداریها ، شهرداریها ، جهاد کشاورزی ، دانشگاه علوم پزشکی و ... تمهیداتی را برای این مهم در نظر گرفته است.



دکتر صادق صالحی با اشاره به آماده باش اداره کل دامپزشکی استان و بازرسی بهداشتی از کلیه مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های دامی افزود:  ستادهای استانی و شهرستانی با بهره گیری از کلیه امکانات و تجهیزات در اداره کل و شهرستانها تشکیل شده است.



این مقام مسئول در دامپزشکی با بیان اینکه در این ایام میزان تقاضا برای تأمین فرآورده های خام دامی و گوشت قرمز و سفید افزایش می یابد از عموم مردم خواست فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی و از مراکز معتبر و مورد تائید دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید حتماً به تاریخ تولید ، انقضاء ، مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبلی که بدین منظور روی لاشه های دامی استحصالی از کشتارگاهها الصاق می شود دقت لازم و کافی داشته باشند..



مدیر کل دامپزشکی استان با تأکید بر اینکه گزارشهای مردمی از موارد مشکوک در اسرع وقت رسیدگی و مراتب با تشکیل

پرونده‌های قضایی به مراجع مرتبط ارجاع میگردند به مردم اطمینان داد گوشت قرمز و آلایش خوراکی موجود در بازار که ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی بوده و پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف می شود از هر نظر سالم و بهداشتی بوده و مردم می توانند با اطمینان نسبت به تهیه و مصرف آن اقدام نمایند.



دکتر صالحی در بخش دیگری از سخنان خود افزود :  از ابتدای سالجاری 47559 مورد بازدید از 3000 مرکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان انجام شده و 222 متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شده اند.



وی همچنین از ضبط و معدوم سازی نزدیک به 119 تن فرآورده های خام دامی ناسالم ، غیربهداشتی و تاریخ منقضی در این مدت خبر داد.



به گفته وی کشتارگاههای دام و طیور ، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی ، کارگاههای فرآوری و بسته بندی ، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها ، فروشگاهها و مراکز عرضه اعم از قصابیها ، مرغ فروشیهاو ماهی فروشیها ، رستورانها ، کترینگ ها  از جمله مراکزی هستند که در این ایام تحت کنترل و نظارت بهداشتی خواهند بود.



شماره تلفن های 2-33355990 و 33332800 به عنوان گزارشات مردمی منظور شده است.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 140003
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه