• 1404/03/11 - 08:43
  • تعداد بازدید : 80
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با نظارت بهداشتی دامپزشکی:

بیش از 6 میلیون قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی طیور استان اردبیل ذبح و وارد بازار مصرف شد

از ابتدای سالجاری 6 میلیون 44 هزارو 25 قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی طیور استان اردبیل ذبح و پس از طی فرآیند نظارت بهداشتی و شرعی بصورت بسته بندی هویت دار وارد بازار مصرف شد.

از ابتدای سالجاری 6 میلیون 44 هزارو 25 قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی طیور استان اردبیل ذبح و پس از طی فرآیند نظارت بهداشتی و شرعی بصورت بسته بندی هویت دار وارد بازار مصرف شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان؛ مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل که در جلسه هماهنگی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر دامهای قربانی در این عید سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود در این مدت 25 هزارو 711 راس دام سنگین و سبک در کشتارگاههای دام استان ذبح و طی فرایند نظارتی این اداره کل وارد چرخه مصرف شد.

دکتر مهدی فیضی با تاکید بر اینکه نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در طول سال بصورت مستمر انجام و در برخی از مناسبت ها این نظارتها تشدید می شود از آماده باش این اداره کل با ساماندهی 34  اکیپ ثابت و سیار متشکل از 69 دکتر دامپزشک و کارشناس فنی در امر بازرسی گوشت و 10 روحانی ناظر ذبح شرعی در عید سعید قربان خبر داد و افزود در این راستا اطلاع رسانی های لازم در سطح استان انجام شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه کشتارگاههای دام تمامی شهرستانهای استان در روز عید قربان فعال بوده و شهروندان می توانند دام قربانی خود را در کشتارگاه و طی فرآیند نظارت بهداشتی ذبح و آماده سازی نمایند افزود با توجه به شروع فصل گرما و احتمال شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و دیگر بیماریهای مهم مشترک بین انسان و دام توصیه اکید ما  ذبح دام های قربانی در کشتارگاهها و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی است.

این مقام مسئول دامپزشکی استان به شهروندانی که بر اساس سنت حسنه تمایل دارند دام خریداری شده  را در منزل ذبح و قربانی نمایند توصیه کرد حتما به اکیپ های سیار نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی که در روز عید قربان در میادین اصلی و مهم تمامی شهرستانهای استان مستقر  می باشند مراجعه و از خدمات نظارتی این اداره کل بصورت رایگان بهره مند و از سالم بودن دام و لاشه دام قربانی اطمینان کامل حاصل نمایند ضمن اینکه در صورت ذبح دام در منزل نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت و آلایش دامی به مدت 48 ساعت در یخچال ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

مدیر کل دامپزشکی استان در عین حال از فعالیت و خدمات رسانی  3 واحد کشتارگاه صنعتی دام؛ 3 واحد کشتارگاه صنعتی طیور و 6 واحد کشتارگاه سنتی دام در حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه خبر داد و خاطر نشان کرد از ابتدای سالجاری 7 هزار و 51 مورد  از مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های  خام دامی بازدید بهداشتی بعمل آمده و 57 هزار و 552 کیلوگرم فراورده های خام دامی آلوده، غیر بهداشتی و تاریخ منقضی ضبط و از چرخه مصرف خارج شده است.

به گفته وی در این مدت  66 متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی با تشکیل پرونده به مراجع قضایی استان معرفی شده است.

دکتر فیضی در پایان سخنانش با اشاره به اینکه شماره تلفن 33394800 و سامانه ارتباطی 1512 اداره کل دامپزشکی استان برای دریافت گزارشهای مردمی منظور شده است گفت از عموم شهروندان انتظار است بعنوان شهروند ناظر دامپزشکی همیار خادمان خود در دامپزشکی استان استان باشند و هرگونه موارد مشکوک و تخلف بهداشتی را گزارش نمایند.

وی بار دیگر از شهروندان خواست گوشت قرمز، سفید و آلایش خوراکی مورد نیاز خود را بصورت بسته بندی کددار و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید گوشت قرمز  حتما به مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبلی که به همین منظور با تاریخ تولید و انفضاء در قسمت ساق لاشه نصب می شود، دقت فرمایند.

  • گروه خبری : اخبار صفحات شهرستان,پارس آباد,بیله سوار,گرمی,مشکین شهر,نمین,اردبیل,سرعین,نیر,کوثر,خلخال,اخبار اسلایدر,اصلاندوز,انگوت
  • کد خبر : 339807
کلمات کلیدی
محمدباقر پیرصومی

محمدباقر پیرصومی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید