دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان به حال آماده باش است/ مردم به عنوان شهروند ناظر دامپزشکی موارد مشکوک را گزارش نمایند
مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل از آماده باش اداره کل دامپزشکی استان به صورت تمام وقت در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان در قالب طرح کشوری و برنامه سراسری سازمان دامپزشکی کشور با ساماندهی 28 اکیپ ثابت و سیار در قالب 45 پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت شروع شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل از آماده باش اداره کل دامپزشکی استان به صورت تمام وقت در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان در قالب طرح کشوری و برنامه سراسری سازمان دامپزشکی کشور با ساماندهی 28 اکیپ ثابت و سیار در قالب 45 پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت شروع شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ؛ دکتر صادق صالحی افزود : در این ایام میزان تقاضا برای تأمین فرآورده های خام دامی و گوشت قرمز و سفید افزایش می یابد بنابراین لازم است شهروندان فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را بصورت بسته بندی و از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید حتماً به تاریخ تولید ، تاریخ انقضاء ، مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبلی که بدین منظور بر روی لاشه های دامی استحصالی از کشتارگاهها الصاق می شود دقت نمایند.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی و در راستای سلامت همگان مسئولیت های دامپزشکی مضاعف شده است و مردم می توانند به عنوان شهروند ناظر دامپزشکی با مشاهده موارد مشکوک در تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی همیار دامپزشکی بوده و این موارد را گزارش نمایند تصریح کرد گزارشات موارد مشکوک در اسرع وقت رسیدگی و مراتب با تشکیل پرونده های تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان بر ضرورت بهداشت و سلامت عمومی جامعه تأکید کرد و به شهروندان اطمینان داد گوشت قرمز و سفید و آلایش خوراکی دامی که پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف می شود از هر نظر سالم و بهداشتی بوده و مردم می توانند با اطمینان نسبت به تهیه و مصرف آن اقدام نمایند.
دکتر صالحی با اشاره به اینکه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی به صورت مستمر در استان انجام می شود گفت: از ابتدای سالجاری بعد از اجرای طرح نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز ، که منجر به کشف و ضبط و امحاء نزدیک به 20000 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیربهداشتی و تاریخ گذشته و ارجاع 30 مورد تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی شد بلافاصله وارد
فاز دوم اجرای طرح در ایام رمضان شدیم و خاطر نشان کرد همه تولیدکنندگان و عرضه کنندگان فرآورده های خام دامی بایستی از قوانین بهداشتی دامپزشکی تمکین کنند و همه ما وظیفه داریم در چارچوب این قوانین به ملت شریف استان خدمت بی منت انجام دهیم.
این مقام مسئول در دامپزشکی با هشدار جدی به فرصت طلبان ، سودجویان و متخلفان حوزه سلامت و امنیت غذایی جامعه گفت از هیچ تخلفی چشم پوشی نکرده و متخلفان را بدون اغماض به مراجع قضایی معرفی می کنیم.
به گفته مدیر کل دامپزشکی استان از ابتدای سالجاری بیش از 5100 مورد از مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان بازدید بهداشتی به عمل آمده است./
نظر دهید