آماده باش اداره کل دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان / نظارت بهداشتی بر کشتار 17 میلیون قطعه طیور در کشتارگاه های صنعتی طیور استان اردبیل
مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل از آماده باش اداره کل دامپزشکی استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی در استان خبر داد.
مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل از آماده باش اداره کل دامپزشکی استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان؛ دکتر بهلول تکلوی که روز جمعه 26 اسفند ماه در یک مصاحبه خبری با معاونت اخبار و اطلاعات صدا و سیمای شبکه سبلان اردبیل سخن می گفت، افزود این طرح نظارتی همزمان با سراسر کشور با تجهیز و ساماندهی 26 اکیپ متشکل از 28 پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت و فراورده های خام دامی از 13 اسفند شروع شده و در راستای پیشگیری از هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی تا 5 اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
این مقام مسئول دامپزشکی با تاکید بر اینکه هماهنگی های لازم با دستگاههای متولی حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه انجام شده است تصریح کرد دامپزشکی با حجم و گستردگی فعالیت هایی که دارد در اجرای این طرح نظارتی حجم زیادی از فعالیت های کاری خود را در راستای ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی جامعه معطوف می نماید.
وی با اشاره به اینکه خدمات سلامت محور دامپزشکی در هیچ شرایطی تعطیلی نداشته و حتی در روزهای تعطیل نظارت ها تشدید می شود خاطرنشان کرد بهداشت و سلامت فراورده های خام دامی خط قرمز دامپزشکی است و متخلفین حوزه سلامت مواد غذایی بدون اغماض و مماشات به مراجع قضایی معرفی می شوند.
دکتر تکلوی با تاکید بر اینکه اکیپ های بازرسی بهداشتی دامپزشکی در عید نوروز و ماه مبارک رمضان در دوشیفت کاری صبح و عصر فعالیت می نمایند از تشکیل ستاد نظارت در مرکز استان و ادارات دامپزشکی شهرستانها به منظور اجرای دقیق برنامه های نظارتی و عملیاتی با بهره گیری از کلیه امکانات و تجهیزات در استان خبر داد.
مدیر کل دامپزشکی استان در ادامه سخنانش به تشریح فعالیت های حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اشاره کرد و افزود از ابتدای سال 1401 نزدیک به 17 میلیون قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی طیور و 172 هزار راس دام سنگین و سبک در کشتارگاههای دام استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف شده است.
وی همچنین از 49 هزارو 317 مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی و ضبط و امحاء بیش از 212 تن فراورده های خام دامی آلوده، غیر بهداشتی و تاریخ منقضی در این مدت خبر داد و افزود 420 پرونده تخلف بهداشتی در این راستا تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی که منجر به پلمب 30 مرکز عرضه این فراورده ها شده است.
دکتر تکلوی در پایان سخنانش خاطر نشان کرد از شهروندان انتظار داریم به عنوان شهروند ناظر دامپزشکی همیار خادمین خود در اجرای این طرح بزرگ نظارتی در استان باشند.و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و یا موارد مشکوک در عرضه فراورده های خام دامی مراتب را با شماره تلفن های 1512 و 33394800 گزارش نمایند.
مدیر کل دامپزشکی استان در عین حال از شهروندان خواست فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی کد دار تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید، انقضاء و پروانه بهداشتی دامپزشکی و به هنگام خرید گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه و همچنین لیبلی که به همین منظور در قسمت ساق و سردست لاشه الصاق می شود دقت لازم و کافی داشته باشند.
نظر دهید