دامپزشکی اردبیل در ایام ماه رمضان و عید نوروز به حال آماده باش کامل است
مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی در ماه رمضان و عید نوروز خبر داد و افزود در این طرح که همزمان با سراسر کشور از 19 اسفند ماه سالجاری شروع شده و تا 22 فروردین 1403 ادامه می یابد دامپزشکی استان با ساماندهی 14 اکیپ ثابت و سیار متشکل از 28 پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی بهداشتی فراورده های خام دامی در دو شیفت کاری صبح و عصر فعالیت می نمایند.
مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی در ماه رمضان و عید نوروز خبر داد و افزود در این طرح که همزمان با سراسر کشور از 19 اسفند ماه سالجاری شروع شده و تا 22 فروردین 1403 ادامه می یابد دامپزشکی استان با ساماندهی 14 اکیپ ثابت و سیار متشکل از 28 پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی بهداشتی فراورده های خام دامی در دو شیفت کاری صبح و عصر فعالیت می نمایند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ؛ دکتر مهدی فیضی با تاکید بر اینکه بهداشت و سلامت عمومی جامعه در حوزه تامین مواد غذایی سالم و بهداشتی خط قرمز دامپزشکی است به فرصت طلبان و سودجویان این حوزه هشدار داد و گفت همکاران ما در این راستا از هیچ تخلفی چشم پوشی نکرده و متخلفان بدون اغماض به مراجع قضایی معرفی می شوند.
مدیر کل دامپزشکی استان از شهروندان خواست یاریگر خادمین خود در اداره کل دامپزشکی استان باشند و به عنوان شهروند ناظر دامپزشکی هرگونه موارد مشکوک و تخلف در عرضه فراورده های خام دامی را گزارش نمایند و مطمئن باشند به گزارش های واصله در اسرع وقت و تا حصول نتیجه رسیدگی می شود.
دکتر فیضی مجددا به شهروندان توصیه کرد به هنگام خرید گوشت قرمز به ممهور بودن آن به مهر بهداشتی دامپزشکی توجه نموده و به تاریخ تولید، انقضاء و مشخصات لیبل های بسته بندی علی الخصوص کد بهداشتی محصول در هنگام خرید گوشت مرغ و آلایش خوراکی دام دقت نمایند.
نظر دهید