• 1402/02/17 - 12:41
  • تعداد بازدید : 1112
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در دیدار مدیر کل دامپزشکی و رئیس کل دادگستری استان اردبیل عنوان شد

رویکرد دستگاه قضایی اعتمادسازی، واقعیت گرایی و عدالت محوری است

رئیس کل دادگستری استان اردبیل در دیدار مدیر کل دامپزشکی استان و هیئت همراه که روز یکشنبه 17 اردیبهشت ماه 1402 در محل دادگستری انجام شد بر لزوم همکاریهای بین بخشی دستگاههای حوزه سلامت برای دفاع و صیانت از سلامت و امنیت غذایی جامعه تاکید کرد و گفت رویکرد دستگاه قضایی اعتماد سازی، واقعیت گرایی و عدالت محوری است.

 

رئیس کل دادگستری استان اردبیل در دیدار مدیر کل دامپزشکی استان و هیئت همراه که روز یکشنبه 17 اردیبهشت ماه 1402 در محل دادگستری انجام شد بر لزوم همکاریهای بین بخشی دستگاههای حوزه سلامت برای دفاع و صیانت از سلامت و امنیت غذایی جامعه تاکید کرد و گفت رویکرد دستگاه قضایی اعتماد سازی، واقعیت گرایی و عدالت محوری است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اردبیل؛ حجت الاسلام والمسلمین حسین کثیرلو افزود امروز سلامت و تامین امنیت غذایی مهمترین مسئله جامعه است و سلامت مردم که نشات گرفته از سلامت غذایی است برای ما بسیار مهم است و همه دستگاههای حوزه سلامت در این راستا تعهد و مسئولیت دارند.

رئیس دستگاه قضایی استان با تاکید بر اینکه مسئولیت نهادهای مسئول و متولی در این حوزه سنگین است خاطرنشان کرد با حمایت های لازم قضایی در راستای ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه هر نوع اقدام قضایی که لازم باشد انجام می دهیم و هیچ اغماض و چشم پوشی را در این حوزه نمی پذیریم.

حجت الاسلام کثیرلو بر لزوم پرهیز دستگاههای  اداری و اجرایی حوزه سلامت از مصلحت اندیشی های اداری و انجام بهینه رسالت اجرایی خود در خدمت به مردم تاکید کرد و با اشاره به معضل کشتار غیر مجاز دام در برخی شهرستانها و محورهای مواصلاتی استان گفت در سالهای اخیر با همکاری و هم افزایی بین بخشی کارهای خوبی در این راستا انجام شده است لیکن کافی نبوده و جدیت و تلاش مضاعف لازم است تا این معضل به کلی برطرف شود.

رئیس کل دادگستری استان با تاکید بر اینکه چنین نشست ها و جلسات مشترک حوزه سلامت با حضور دستگاه قضایی و دستگاههای متولی به طور منظم برگزار شود افزود مدیران دستگاههای حوزه سلامت باید بدون رفع مسئولیت و با جدیت وارد عمل شوند.

رئیس دستگاه قضایی در پایان سخنانش گفت در حال حاضر تعامل و همکاری خوبی بین تشکیلات قضایی با دستگاههای اجرایی حاکم است اما توصیه می شود دستگاههای اجرایی قبل از ارجاع پرونده های تخلف به مراجع قضایی به وظیفه قانونی خود به طور کامل عمل نمایند.

حجت الاسلام کثیرلو در عین حال در راستای صدور دستور همکاری به کلیه شعب تشکیلات قضایی در شهرستانها جهت همکاری با دستگاههای حوزه سلامت از جمله دامپزشکی قول مساعد داد.

در ابتدای این دیدار مدیر کل دامپزشکی استان وظایف تخصصی اداره کل دامپزشکی استان را در حوزه های مختلف مبارزه با بیماریهای مختلف دام و طیور و بیماریهای مشترک؛ نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی و نقش دامپزشکی در اقتصاد بین الملل و تجارت جهانی وصادرات فراورده های خام دامی را به تفصیل تشریح کرد.

دکتر بهلول تکلوی با تاکید بر اینکه تمام تلاش مجموعه دامپزشکی تضمین سلامت و بهداشت فراورده های خام دامی در مصرف روزانه مردم است گفت دامپزشکی به پشتوانه دستگاه قضایی و استفاده از قوه قهریه با متخلفان حوزه سلامت و امنیت غذایی به جدیت برخورد کرده و تمامی موارد غیر مجاز و تخلفات بهداشتی را با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی می نماید.

به گفته دکتر تکلوی در سال گذشته 466 پرونده تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی که منجر به پلمب 32 مرکز عرضه متخلف شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان از همکاری نزدیک، صمیمی و تنگاتنگ دادگستری، تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی در راستای حفظ و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه تشکر کرد.    

  • گروه خبری : اخبار صفحات شهرستان,پارس آباد,بیله سوار,گرمی,مشکین شهر,نمین,اردبیل,سرعین,نیر,کوثر,خلخال,اخبار اسلایدر,اصلاندوز
  • کد خبر : 301214
کلمات کلیدی
محمدباقر پیرصومی

محمدباقر پیرصومی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه